mandag 28. april 2008

Anbefalinger 3

Vi ønsker å rette oppmerksomheten mot en del av de artiklene,novellene og historiene skrevet av andre i anbefalingene våre. Det betyr ikke at vi går god for andres meninger,kun at vi plukker ut det som har satt tanker og følelser i sving hos oss selv og som kan være til glede og nytte for andre.


3 kommentarer:

 1. Den andre lenken fant jeg interessant. Polyamori dreier seg egentlig om likestilling, og det er på tide at kvinner får like muligheter som menn mer eller mindre har hatt.

  Selv om dere har skrevet om tillit tidligere (og fikk et spørsmål om dette i samtalen med Sissel): Det hadde vært interessant om dere klarer å skrive mer selv om sjalusi og misunnelse (hvis dere ikke har gjort det allerede, da). På det området har jeg nok ikke klart å henge helt med. Jeg antar at det ikke er en Albert i deres forhold.

  SvarSlett
 2. Petter:
  Takk for innspill. :-) Vi har skrevet litt om sjalusi og misunnelse tidligere,men bare veldig kort (ikke som eget innlegg).
  Vi ble inspirert av kommentaren din og har begynt på en post om det.

  Capricorny og Inni

  SvarSlett
 3. Så fint :-) Jeg gleder meg. Men dere må selvsagt gjøre det på deres premisser, da. Det er tross alt dere som bestemmer her.

  SvarSlett